Over Locas

Het verschil dat je voelt


Aanpak
Aanpak

LOCAS is een familiebedrijf gespecialiseerd in keukens, maatkasten & totaalinrichting onder leiding van Christophe & dochter Ann-Sophie Loontjens.

Het familiebedrijf haalt haar succes uit de unieke aanpak van vader Christophe & dochter Ann-Sophie. Beiden leiden ze hun bedrijf vanuit hun hart waarbij persoonlijkheid, openheid en eerlijkheid ten opzichte van hun klanten centraal staat. Ze creëren maatkeukens en interieurs die een verhaal vertellen, namelijk het persoonlijke verhaal van hun klant in combinatie met de deskundigheid van hun team interieurarchitecten. Hiernaast hebben ze een vast en ervaren team van monteurs die iedere dag alles tot in de puntjes aflevert.

Bij LOCAS is er ruimte voor elk budget. Door een uitgebreid aanbod kunnen wij elke klant begeleiden in het zoeken van een droomkeuken binnen hun eigen prijssegment. 

"Een unieke aanpak waar eerlijkheid & openheid centraal staan"

Visie en de klant leren kennen
Visie en de klant leren kennen

Al van jongs af aan is Ann-Sophie bezig met interieur en inrichting. Haar eigen slaapkamer diende als oefenruimte voor wat later haar passie zou worden. Ann-Sophie heeft haar droom kunnen realiseren en van haar passie haar job kunnen maken.  Deze heeft ze verder kunnen uitwerken met de ondersteuning van haar vader, hier werd duidelijk dat een persoonlijke aanpak naar klanten toe centraal zou staan in hun verdere carrière. Naar hun eigen zeggen: “Er is geen beter gevoel dan een totaalpakket te kunnen afleveren bij onze klanten, een huis omtoveren in een thuis geeft een bijzonder gevoel.

Deze visie vereist dan ook dat wij graag onze klanten leren kennen op een persoonlijke manier. Daarom werken we ook volledig op afspraak zodat we ruim de tijd kunnen nemen voor de gesprekken. Hierin gaan we duidelijk opnemen wat de wensen zijn van onze klanten en gaan hiermee aan de slag. 

Het idee doen passen in de totaalvisie van de klant
Het idee doen passen in de totaalvisie van de klant

Het verzorgen van een totaalpakket is een belangrijk uitgangspunt van LOCAS.
Een huis omvormen in een thuis stopt niet alleen bij de keuken, de maatkasten of de open haard als alleenstaande onderdelen. Het is belangrijk dat alle aspecten in een thuis in mekaar samenvloeien. Daarom is het belangrijk dat het team van LOCAS jou leert kennen als persoon maar ook de omgeving leert kennen zodat hier optimaal rond gewerkt kan worden. Voor klanten is het vaak moeilijk het volledige plaatje te zien of vaak hebben ze hier geen tijd voor en net hier kan LOCAS de nodige ondersteuning bieden.  

"Klanten zien ons aanbod zonder grenzen als een meerwaarde"

Het idee, hand in hand met de materialen en de aanpak
Het idee, hand in hand met de materialen en de aanpak

Dagelijks streven naar kwaliteitsvolle afwerkingen onderbouwd met een kennis van en geloof in materialen is een must voor LOCAS.
"Als wij zelf niet geloven in de materialen die we aanbieden dan gaan we dit ook niet verkopen."
Hand in hand hiermee gaat ons geloof in een duidelijke communicatie en eerlijkheid tijdens het proces. Onze verkoop is volledig gebaseerd op wederzijds vertrouwen en klanten kiezen voor LOCAS omdat ze zich comfortabel voelen bij onze aanpak. 

Geplaatst door professionals
Geplaatst door professionals

Het is niet alleen belangrijk een idee uit te werken op papier of in 3D, maar de effectieve plaatsing moet tot in de puntjes afgewerkt zijn. Daarom werkt LOCAS samen met een ervaren vast team aan monteurs. Ook hier komt het aspect van wederzijds vertrouwen terug waarbij wij geloven in de kwaliteit van onze teams.